Selecteer een pagina

Vermont is gerenommeerde skivakantie-accessoires voor zijn eigen ideale langlauf- en downhill-ski-locaties. Het heeft meer dan 20 luchtskigebieden en praktisch vijftig langlaufcentra. De combinatie van snowboardlocaties en prachtige steden in Vermont biedt bezoekers van de site een uitstekende gelegenheid om het perfecte wintermaandenavontuur in New England te onderzoeken.

De meest vooraanstaande alpineskigebieden van de staat zijn Stowe, Killington, Mad Waterway Glen en Mount Snowfall. Skivakantie accessoires een van deze, Stowe levert typische New England charme en de grootste rechtop komen door de locatie. De meest uitgebreide in New England, Killington heeft 7 gebergte optimale, 200 paden, 5 oppervlakte parken, 33 liften, evenals een verticale val van 3050 voet. Mad River Glen, bekend om zijn eigen typisch New England-routes, wordt geïdentificeerd als het grootste ski-landschap in New England. Accessoires voor skivakanties een romantisch uitje, Zuid-Vermont in de buurt van het skigebied Mount Snow biedt 5 bergaanbiedingen met uitgebreide plantgebieden, evenals eersteklas parken en pijpen.

Cross-country snowboarden in Vermont heeft een gewoonte van 100 jaar. Het zijn de Veggie Mountains die een geschikte opstelling creëren voor de meeste langlaufcentra. De langlauf ski locaties hebben brede geprepareerde paden die slingeren door middel van hardhout, in verschillende industrieën, en samen met verbazingwekkende met ijs bedekte stromen. Accessoires voor skivakanties van het meer dan 40 langlaufgebied, de Catamount Trail-eenheid is behoorlijk populair. Het is ontworpen om elf van de beste langlaufcentra van Vermont met elkaar te verbinden, terwijl het zijn eigen techniek ten noorden van de perimeter van Massachusetts naar de Canadese grens slingert.

Andere bekende plaatsen voor uitstapjes naar skivakanties in Vermont zijn Chutney Mountain Range Hotel, Bolton Valley Hotel, Bromley, Maple Lowland, Middlebury College, Okemo Hill Hotel, Smugglers Mark, Stratton, Sugarbush en zelfvernietiging 6. Skihotels in Vermont gebruiken een verscheidenheid van ski-uitje-pakketten, pakketaanbiedingen en snowboardkortingen behouden.